فرودگاه بندرعباس

فرودگاه بندرعباس ( تلفن ، آدرس ، مشخصات ) Bandar abbas airport

فرودگاه بندرعباس

فرودگاه بین المللی بندرعباس در بین سال‌ های ۱۳۳۹ تا ۱۳۴۶ در نزدیکی محل فعلی این فرودگاه یعنی در محلی به نام بند کناران که واقع در ۲۵ کیلومتری جاده ی فعلی بندرعباس و سیرجان که به آن باباغلام نیز می گویند، قرار گرفت.

ناوگان حمل و نقل هوایی ایران در جنوب کشور که شامل هواپیماهای DC3 و DC6 بود، برای اولین بار در این مکان اقدام به انجام پرواز نمودند.

البته فرودگاه در همان مکان نماند بلکه این فرودگاه در ادامه ی فعالیتش از سال ۱۳۴۶ تا سال ۱۳۴۹، به محل دیگری که در حال حاضر قسمتی از بیمارستان شهید محمدی بندرعباس است ودر آن واقع شده است، انتقال پیدا کرد.

توضیحات تکمیلی فرودگاه بندرعباس

فرودگاه بندرعباس

  • فاصله هوايي تا تهران: 1150 کيلومتر معادل 714 مايل
  • فاصله فرودگاه تا مرکز شهر: در حدود 6 کيلومتر
  • ارتفاع از سطح دريا: 9 متر
  • نوع فرودگاه: داخلی – مرز هوایی
  • کد ياتا: BND
  • وب سایت : 

تلفن فرودگاه بندرعباس :

کد شهر : (076)

تلفن : 07633611040

نقشه فرودگاه بندرعباس

فرودگاه بین المللی بندرعباس در نهایت با اتمام کار ساخت فرودگاه جدید بندرعباس که همان فرودگاه فعلی است، در روزهای پایانی سال ۱۳۴۹ به اتمام رسید.

فرودگاه جدید بندرعباس پس از تکمیل شدن عملیات ساخت باند شماره ی ۱ خود و در حالی که هنوز کار ساخت ترمینال جدید به اتمام نرسیده بود، مورد بهره برداری و استفاده قرار گرفت.
البته درباره ی ساختمان اصلی این فرودگاه باید این نکته را بازگو نماییم که تکمیل این ساختمان تا سال ۱۳۵۰ به درازا انجامید.

پس از تکمیل این ساختمان، عملیات نصب به روزترین دستگاه های مخصوص تجهیزات فرودگاهی که در آن زمان وجود داشت، آغاز شد

این فرودگاه شاید به عنوان یکی از مهم ترین فرودگاه های ایران به خاطر موقعیت استراتژیک و بندری این شهر در جنوب کشور باشد. در واقع می توان گفت که فرودگاه بندرعباس به عنوان مهم ترین دروازه ی هوایی ایران در زمینه ی ورود کالا و مسافران است.

در این فرودگاه امروزه انواع هواپیماهایی همچون:727 B ، C130 ، 74AN، 100F، IL76، A300، A310، ATR، F50، TU154، A320، ، FA20، F28، AN26 و… در این فرودگاه پرواز می نمایند.

اگر بخواهیم به مشخصات فنی فرودگاه بین المللی بندرعباس اشاره نماییم باید بگوییم که این فرودگاه دارای طول جغرافیایی برابر با 562239E و عرض جغرافیایی 271307N می باشد و فاصله ی آن تا مرکز شهر نیز در حدود 6 کیلومتر است.

زمینی که این فرودگاه در آن بنا شده است برابر 5 هکتار می باشد. با توجه به این که شهر بندرعباس به دلیل دارا بودن موقعیت استراتژیک خود که در قسمت مقدمه ی این متن نیز به آن اشاره کردیم، یکی از دروازه های اصلی ورود و خروج کالا و مسافر هم به جنوب کشور و هم در ایران محسوب می ‌شود، به همین خاطر نیز فرودگاه بین المللی بندرعباس را به عنوان یکی از مهم ‌ترین مرزهای ورودی ترافیک کالا و مسافر در جنوب ایران می شناسند.

فرودگاه بین المللی بندرعباس به عنوان یکی از پرتردد ترین فرودگاه‌ های ایران نیز شناخته می شود.

در زمینه ی توسعه ی زیرساخت‌ های فرودگاه بین‌ المللی بندرعباس باید این نکته را توضیح دهیم که در وهله ی اول این توسعه به معنای سفر بیشتر مردم از داخل و خارج به این شهر است و این خود توسعه ی هرچه بیشتر استان کمکی شایان خواهد بود.

به طور مثال؛ پروژه ی توسعه ی پارکینگ هواپیما فرودگاه بین‌ المللی بندرعباس که از جمله مهم ‌ترین پروژه‌ های در دست اجرای مسئولین فرودگاه بین‌ المللی بندرعباس به شمار می‌رود.

این پروژه با هزینه ‌ای در حدود 5 میلیارد و هفتصد میلیون تومان در حال اجرا است و تا به الان نیز در حدود 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

فرودگاه بین المللی بندرعباس دارای ۱ ترمینال اصلی است که هم برای پروازهای ورودی و خروجی مورد استفاده قرار می گیرد.

در سالهای اخیر درخواست های متعددی از بندرعباس برای انتقال هوایی بیماران داشته ایم که تمامی آنها از طریق فرودگاه بندرعباس و توسط آمبولانس هوایی F20 و AN74 و Challenger604 به شهر تهران یا مقاصد دیگر منتقل شده اند. امکانات بسیار خوب در فرودگاه بندرعباس ما را قادر می سازد تا در تمام ساعات شبانه روز بتوانیم نشست و برخاست نماییم. ضمنا فرودگاه بندرعباس بعنوان مرزهوایی کشور محسوب گردیده و امکان تردد پروازهای آمبولانس هوایی به مقصد کشورهای دیگر نیز میسر میباشد.